KO-MEK Üreticileri Gebze Sevgi Festivali’nde Buluştu

KO-MEK Üreticileri Gebze Sevgi Festivali’nde Buluştu

ABONE OL
22 Şubat 2026 19:29
KO-MEK Üreticileri Gebze Sevgi Festivali’nde Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KO-MEK Sepeti kapsamında faaliyet gösteren kadın girişimciler, Gebze’de gerçekleştirilen Sevgi Festivali’nde bir araya geldi. 80 üretici, el emeği ürünlerini sergileyerek hem satış imkanı buldu hem de dayanışma ortamı oluşturdu.

Festival, Gebze’deki bir alışveriş merkezinde düzenlendi. Etkinlikte hediyelik eşya, dekoratif ürünler, takılar ve özel tasarım ürünler satışa sunuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Nagehan Malkoç, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ve Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan da standları gezerek katılımcılarla bir araya geldi ve kadın girişimciliğinin önemine vurgu yaptı.

Aynı zamanda Lokomotif Çocuk Köyü ile KO-MEK iş birliğinde iki gün boyunca çocuklar için çeşitli eğitim ve eğlence etkinlikleri gerçekleştirildi. Atölye çalışmaları ve oyunlarla çocuklar etkinlikte keyifli vakit geçirirken, aileler de rahatça alışveriş yaptı.

Sevgi Festivali, yalnızca satış alanı sağlamanın ötesinde, üreticiler arasında iş birliği ve bilgi paylaşımı için de sosyal bir platform işlevi gördü. KO-MEK Sepeti çatısı altında üretim yapan girişimciler, hem aile bütçelerine katkıda bulunuyor hem de yerel üretimi destekliyor. Üretici olmak isteyen vatandaşlar, 0531 680 41 41 numaralı çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilir.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BYZHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP