Maltepe Belediyesi, Kadın El Emeği Pazarı’nda ürünlerini sergileyen kadınlara yönelik ücretsiz bir Sosyal Medya Fotoğrafçılığı Eğitimi organize etti. Eğitim, Habitat Derneği iş birliğiyle gerçekleştirildi ve kadınların sosyal medya platformlarında ürün tanıtımını daha profesyonel ve etkili yapmaları amaçlandı.
Eğitim sürecinde doğru ışık kullanımı, uygun arka plan seçimi, kompozisyon teknikleri, telefon ile ürün fotoğraf çekimi ve düşük maliyetli çekim çadırı oluşturma gibi konular uygulamalı olarak ele alındı. Katılımcılar, kendi ürünleriyle çekim yaparak öğrendiklerini pratiğe dökme imkanı buldu. Ayrıca, çekilen fotoğrafların sosyal medyada kullanılabilir hale getirilmesi için basit düzenleme yöntemleri de tanıtıldı.
Eğitimin sonunda, İlham Buluşması Paneli düzenlenerek girişimci kadınlar deneyimlerini paylaştı. Bu etkinlik, kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmeye ve desteklemeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
İSKİLİP
02 Şubat 2026GÜNDEM
02 Şubat 2026EKONOMİ
02 Şubat 2026BİLGİ
02 Şubat 2026EĞİTİM
02 Şubat 2026İSKİLİP
02 Şubat 2026GÜNDEM
02 Şubat 2026İSKİLİP
02 Şubat 2026İSKİLİP
02 Şubat 2026İSKİLİP
02 Şubat 2026
1
Gemlik Kadın ve Çocuk Dayanışma Merkezi’nde Ücretsiz İngilizce Kursları Devam Ediyor
825 kez okundu
2
Şef Naim Varlı, İlkokulu Öğrencilerine Pizza Yaptı
567 kez okundu
3
İskilip’te 2025 Aile Yılı Kapsamında Kadınlara Yönelik Eğitim Düzenlendi
518 kez okundu
4
TÜGVA Ayancık, Çalışmalarına Devam Ediyor
366 kez okundu
5
Lise Öğrencilerinden Uluslararası Başarı
221 kez okundu
6
İnegöl Yerleşkesi İçin Eğitim Kampüsü Protokolü İmzalandı
189 kez okundu
7
Maltepe Belediyesi’nden Öğrencilere Mesleki Tanıtım Desteği
181 kez okundu