» CHP İSKİLİP Teşkilatından Basın Açıklaması

Siyaset Kategorisinde Gez

CHP İSKİLİP İlçe Başkanı Mehmet ALMACI, CHP İSKİLİP eski İlçe Başkanı Yusuf VAR ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bir basın açıklaması yapıldı.
Açıklama şöyle
"Değerli arkadaşlarım hoş geldiniz.
İlçemizde yaşayan insanlar olarak burada yaşanan, eğer yaşanıyorsa. Mutlulukları'da sıkıntı ve eziyeti'de birlikte yaşamaktayız.
ilçemiz insanı son üç yıldır kışın çamura yazın toza mahkum edilmiş durumdadır.
Bu sıkıntıların daha ne kadar süreceği ne zaman bitirileceği (ciddi bir planlamayla) iş yapmadıkları için inandırıcı bir dille açıklanamamaktadır.
Yaya kaldırımlarının yapımına kısmen başladılar ama bu sefer ne kadar ağaç varsa hepsini kestiler.
iskilip yeşilliği ile güzeldi artık ağaçlarımız kalmadı.
Yeni yapılan yaya kaldırımları mevcut elektrik direkleri ve hemen direklerin bitişiğine konulan çöp konteynırları nedeniyle yürünemez durumdadır.
Halkımız çamurdan ve tozdan ne zaman kurtarılacak, doğalgaz ve altyapı çalışmaları ne zaman bitecek, asfalt ve kaldırım yapımları ne zaman başlayacak ve ne zaman bitirilecek, bunun halkımıza açıklanması lazımdır.
Buraya kadar anlattıklarım belediyenin sorumluluğundaki hizmetlerdir.
Ülkemizle ilgili çok daha büyük çok daha tehlikeli ve can yakıcı sorunlarımız vardır.
Ülkemiz insanı gitgide kamplaştırılıp kutuplaştırılıp birbirinin yüzüne bakamayacak hale getirilmektedir. bunun sorumlusu Akp iktidarıdır.
ilçemizde bile bunun örneklerini yaşamaya başladık.
AKP ilçe yönetimi tarafından, Ekmek ve iş kaygısından başka derdi olmayan, işkur adına çalışan veya bir taşeron adına çalışan ,ilçemizdeki işçilere zorla baskı yapılarak CHP genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında topluca ilçe adliyesine götürülerek şikayet dilekçesi verdirilmiştir.
Bu davranışların ilçemiz insanlarının ve hemşehrilik bağlarının zayıfiatılmasından ve ilçemiz insanını kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramayacağının bilinmesinde yarar vardır.
ilçemiz AKP yönetimine tavsiyemiz, bu işlerle uğraşmak yerine, yarım kalan iskilip Çorum yolu, Doktorsuz kalan ve inşaatı bir türlü bitirilemeyen devlet hastanesi, iskilip Çankırı yolu, ve diğer sorunlarla ilgilensinler.
Ülkemizi on dört yıldır yöneten AKP hükümetlerinin, güney doğu oylarıyla seçim kazanma hırsı yüzünden, Teröristbaşı apo ile yaptığı pazarlıklar ve bunun sonucunda başlattıkları çözüm süreci döneminde, Valilere, Kaymakamlara teröristlerln güney doğuya silah depolamalarına göz yumun talimatı verilerek yürüttüğü vatana ihanet sürecinin ülkemizi nasıl kan gölüne çevirdiğini ve her gün al Bayrağa sarılmış tabutlar içinde Şehitlerimizin geldiğini
yaşayarak görüyoruz.
llçemiz akp yöneticilerinie dönüp kendi sorumluluklarına bakmalarını tavsiye edivoruz..
Saygılar sunarım "