» Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

İskilip Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısını 02-05-2014 Günü Saat 10:00 ‘da İlçemiz Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda Yapıldı. Toplantıya İskilip Kaymakamı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Şuayib GÜRSOY ,İl Genel Meclis Üyeleri İle Köy Muhtarları katıldı. Belirlenen gündem doğrultusunda 2013 Yılı Birlik Kesin Hesap Gelir/Gider Bütçesi Oy Birliği İle Kabul Edildi. Birlik encümenliğinde 1 Yıl Süre İle Görev Alacak İl Genel Meclisi Üyeliği Seçiminde Yusuf KAYA Ve Üzeyir ESENKAYA Seçildi. Birlik Encümeni Muhtar Üyeliğine İse Elmalı Köyü Muhtarı Bayram DERE ve Karaburun Köyü Muhtarı Mehmet ÖZTÜRK Seçildi.

Etiket : Köylere, Hizmet, Götürme, Birliği, Olağan, Genel, Kurul, Toplantısı, yapıldı,
Ekleyen : zekeriyatoprak | Kategori : Gündem | Tarih : 06.05.2014 09:16:11 | Hit : 2493 | Yorum : 0