» 2013 yılı olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı.

Ekonomi Kategorisinde Gez

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu pazar Günü İskilip Öğretmenevi Konferans Salonu’nda saat 10.00’da yapıldı. Genel kurulda raporların okunmasının ardından oylamaya geçildi. Genel kurula sunulan kararların hepsi oy birliği ile kabul edildi. İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu kürsüye gelerek katılan üyelere teşekkür konuşması yaptı. Desteklerinden dolayı İlçemize atanan Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü ve Halk bankası İskilip Şube Müdürüne plaket verildi. Bir esnafın Yangından dolayı mağdur olduğunu ve bu esnafa 4.000 TL yardım yapılmasının önergesinin kabulü ile devam etti.

Kararların kabulünün ardından divan başkanı, konuşma yapmak isteyenin olup, olmadığını sordu. Bir esnafın; Neden Faizler bankalardan daha yüksek ve kesintiler neden bu kadar fazla? Sorusu üzerine söz alan İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Uslu Bunun kendilerinin inisiyatifin de değil kanun tüzükler ile belirlenen oranlardaki kesintiler olduğunu, kesinlikle keyfiyetçi kesintinin olmadığını ve faiz oranlarının ise kullanılacak kredi tutarına göre kademeli faiz oranlarının belirlendiğini, banka faizlerinden bu oranların daha düşük olduğu ifadelerine yer verdi. Üyelerden başka bir konuşma talebi gelmeyince divan kurulu başkanı toplantı sona erdi.

Etiket : 2013, yılı, olağan, mali, genel, kurul, toplantısı, yapıldı ,
Ekleyen : K4DjR | Kategori : Ekonomi | Tarih : 30.01.2013 20:07:32 | Hit : 2323 | Yorum : 0